Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Tips om je partner met de mooiste lingerie te verrassen Tips om je partner met de mooiste lingerie te verrassen

NIEUWS | 8-12-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De feestelijke eindejaarsperiode is bijna daar! Ben je nog op zoek naar het PERFECTE CADEAU voor jouw echtgenote of vriendin? Verras haar dan met mooie lingerie! Wist je namelijk dat veel vrouwen graag een mooie LINGERIESETJE CADEAU krijgen van hun partner, maar dat slechts 1 op 3 vrouwen eens af en toe een lingeriecadeautje krijgt?

 

Bij Marie Lingerie begrijpen we dat het voor een man niet altijd even gemakkelijk is om een lingeriesetje uit te kiezen waar z’n vrouw echt helemaal happy van wordt. Wil je haar komende FEESTDAGEN echt eens helemaal verwennen? We geven je graag enkele TIPS!

 

- Heel belangrijk: kies lingerie in de JUISTE MAAT! Onze tip: trek haar lingerieschuif eens open, haal er de bh uit die ze veel draagt en noteer haar omtrek- en cupmaat.

 

- Wanneer je naar haar maat aan het zoeken bent, krijg je direct ook een beeld van de STIJL en KLEUREN die ze mooi vindt. Hou je hiermee rekening, dan vergroten je kansen aanzienlijk om een lingeriesetje te kopen waar ze echt van houdt.

 

- Bewaar altijd je KASSABON. AIs je cadeau toch geen schot in de roos blijkt te zijn, kan je het tenminste wel nog omruilen.

 

- Wil je 100% zekerheid dat je het juiste lingeriecadeau geeft? Schenk haar dan een CADEAUBON van Marie Lingerie. Leuk om te geven én om te krijgen! Zo kan zij zelf in ons uitgebreide assortiment haar keuze maken.

 

Speciaal om je extra de gelegenheid te bieden je kerst- en eindejaarsinkopen te doen, is onze winkel rond de feestdagen OPEN op:

 

- Zondag 20 december, van 13u tot 17u

- Maandag 21 december, van 10u30 tot 18u

- Dinsdag 22 december, van 10u30 tot 18u

- Woensdag 23 december, van 10u30 tot 18u

- Donderdag 24 december, van 10u30 tot 16u

- Maandag 28 december, van 12u tot 18u

- Dinsdag 29 december, van 10u30 tot 18u

- Woensdag 30 december, van 10u30 tot 18u

- Donderdag 31 december, van 10u30 tot 16u

 

Graag tot binnenkort!

 

Klik hier en bezoek onze website